Våre behandlinger og tjenester

Vi kan hjelpe deg med det meste innenfor tannhelse. Vi tilbyr en rekke tannbehandlinger som bl.a. rotfylling, akutthjelp, estetisk tannpleie.

Tannlegevakt

Tannlegevakta holder åpent fram til kl. 24:00 hver dag. Vi gir deg god service og hyggelige opplevelser med våre tannleger, tannpleiere og spesialister som har bred kompetanse. Vi er midt i Oslo Sentrum på Grønland med gangavstand fra Tøyen eller Grünerløkka.

Hull i tennene

Med rask behandling av karies kan sykdommen stoppes før det blir hull i tennene.

Tannbleking

Har tennene dine blitt misfarget og gule? Da skal det mer til enn en god tannpuss. Vi tilbyr profesjonell tannbleking slik at du får hvitere tenner på en trygg måte.

Tannstein

De aller fleste får tannstein i større eller mindre grad. Tannstein gjør at tennene lettere blir misfarget og kan i tillegg gi dårlig ånde. Hos oss får du fjernet tannstein på en rask og skånsom måte.

Akutthjelp

Vi forsøker å hjelpe alle som har tannpine og trenger akutthjelp. Vi tilbyr time samme dag, dersom det ikke er stor trafikk.

Rotfylling

Den vanligste grunnen til å foreta en rotfylling er at bakterier har kommet helt inn til nerven i tannen. Det fører til betennelse i tannmargen som kan gi smerter og varig skade. For at betennelsen skal forsvinne må vi foreta en såkalt rotfylling.

Kroner og broer

Kroner og broer er en løsning som fungerer som tannerstatning for dine egne tenner og vil ha en passelig farge som gir naturlig utseende.

Tannkjøttbetennelse

En betennelse i tannkjøttet kan ha flere årsaker. Den vanligste er at bakteriebelegget får ligge i fred nederst på tannen slik at det utvikles en infeksjon i tannkjøttet.

Estetiske behandlinger

Vi utfører hjemme tannblekning. Misfargede plastfyllinger, tannrens, fylling og mellomrom. Vi har tilbud på Skallfasetter som estetisk tannbehandling. Hos oss kan du finne mange alternativer og muligheter for deg som ønsker et vakker smil.

Visdomstenner

For noen byr visdomstennene på store problemer. Ofte er det trangt om plassen, noe som kan føre til smerter og betennelse. Da kan løsningen være å fjerne visdomstannen.

Tannkjøttsykdommer

Hvis du blir plaget av smerter i tannkjøttet, kan du ta kontakt med vår tannkjøttspesialist. Det er mulig å hindre utvikling av sykdommen, enten det er for eksempel enkel tannkjøttbetennelse (gingivitt) eller en mer alvorlig betennelse som periodontitt ( som fører til at tennene kan løsne). Du bør regelmessig gå til kontroll hos tannlege eller tannpleier.

Skallfasetter

En skallfasett er et veldig tynt «skall» som kan festes utenpå tannen hvis den er skadet eller misfarget. Du kan også bruke skallfasett hvis du har en tann med uønsket form eller et stort mellomrom mellom to tenner.

Tannregulering

Tenner som står feil kan føre til store problemer som feilbelastning i kjeveleddet og skader på tennene. Derfor kan du få støtte fra helsevesenet når du eller barnet ditt har behov for tannregulering.

Tannimplantat

Når en tann mangler eller må fjernes kan den erstattes med et tannimplantat. Dette er en moderne behandling som gir gode resultater for de aller fleste.

Fylling

I dag finnes det mange forskjellige typer tannfyllinger. I stedet for amalgam som var vanlig tidligere bruker vi nå vevsbesparende tannfyllinger som ikke inneholder kvikksølv.