Tannlegevakt i Oslo

Tannlegevakten holder åpent fram til kl. 24:00 hver dag. Vi gir deg god service og hyggelige opplevelser med våre tannleger, tannpleiere og spesialister som har bred kompetanse. Vi er midt i Oslo Sentrum på Grønland med gangavstand fra Tøyen eller Grünerløkka.

Nattvakt-Tannlege

Ved behov om nattvakt tannbehandling besøk oss her.


Våre tannleger gjør alt for at du skal få gode tenner til en fornuftig pris.


Ulykker forekommer, tenner er som en hvilken som helst annen kroppsdel og skader kan skje. Dersom man er uheldig og får en skade på tennene så bistår vi med umiddelbar undersøkelse og behandling av skaden. Vanlige skader er at det mangler en bit av tannen, tannen kommer ut av posisjon eller man slår ut en eller flere tenner. Uansett tilfelle er det viktig å kontakte oss så fort som mulig. Veldig viktig å legge tenner som har blitt slått ut i melk eller beholde de i munnen når man tar de med til tannlegevakta.

Dess fortere man kommer seg til tannlegevakta dess større sjanse er det for å kunne beholde de utsatte tennene. Utslåtte tenner settes tilbake av tannlegen, det kan kreves rotfylling ved innsettelse. Ofte får man erstatning fra hjemmeforsikring eller Helfo.


Vi kan tilby rask behandling mot tannplager. De fleste har opplevd tannverk, og vet at det er ekstremt ubehagelig. Tannverk kan oppleves som svært intens, dunkende, skarp eller stikkende smerte. Vanlige smertestillende midler som paracet og ibux har generelt liten effekt mot slike smerter. Vi sørger for å løse årsaken til plagene slik at du kan ha en smertefri hverdag.

Hvis du har tannverk, anbefales det å kontakte en tannlege eller tannlegevakt for undersøkelse og behandling. Tannverk skyldes som oftest nervebetennelse, betennelse i tannben eller tannkjøtt. Her er det to løsninger som er vanligst.

Rotfylling: Vi anbefaler å beholde tenner lengst mulig. Dette alternativet kan være kostbart, men det er best å beholde sine egne tenner. Som pasient bør du være med på beslutninger om dine egne tenner, derfor er våre tannleger flinke på å informere hvilke alternativer som er tilgjengelige.

Trekke tannen: Ved store tannskader kan man trekke tannen. Tanntrekking er smertefritt ved riktig innleggelse av bedøvelse. Dette alternativet er siste utvei, men har rask smertelindrende effekt. Pasienten er ofte øm i noen få dager etter behandlingen.

Hos oss får du time på dagen! Vanlige plager som pasienter kommer med er tannverk, manglende fylling, tannbyll, tannskader og mistet tann.